Press "Enter" to skip to content

CERDANYA MILLORA LES XIFRES D’OCUPACIÓ DE L’ESTIU

Resultado de imagen de PUIGCERDA LLENA DE TURISTAS

Cerdanya ha registrat aquest estiu una ocupació turística lleugerament superior a la de l’any passat. El mes de juliol ha estat millor que l’anterior, que va ser força fluix, amb ocupacions d’entre el 50 i el 65%. A l’agost s’ha arribat al 85% de mitjana, amb dies de plena ocupació entre el 9 i el 18. Els hotelers s’han mostrat satisfets d’aquestes xifres.

Pel que fa a la procedència dels visitants, la comarca ceretana es consolida com el principal destí de la població de l’àrea metropolitana. A més, els hotelers han detectat enguany grups de turistes francesos i anglesos, un públic que acostuma a repetir el seu destí.

Pel que fa a les activitats, els visitants aprofiten els mesos més calorosos de l’any per practicar senderisme, excursionisme i altres activitats a l’aire lliure. També hi ha gent interessada en el patrimoni cultural i artístic de la vall, a banda de les propostes per fer en família, que sempre són les que tenen més èxit.
Els hotelers esperen aquesta primera quinzena de setembre una ocupació d’un 50-55%. Asseguren que aquells que poden, els agrada visitar la comarca en una època més tranquil·la per poder gaudir dels equipaments, restaurants i activitats sense aglomeracions.

Fuente: Pirineus TV

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.