‘Territori Natura’, la campanya que vol projectar el Pirineu com a destinació turística

Al missatge principal s’hi afegeix el lema de territori «saludable i autèntic»

'Territori Natura', la campanya que vol projectar el Pirineu com a destinació turística
‘Territori Natura’, la campanya que vol projectar el Pirineu com a destinació turística

L’Alt Pirineu i Aran reforça la imatge territorial de la Marca Pirineus amb la campanya ‘Territori Natura’. La iniciativa fa una oferta de turisme rural i de natura adaptada a les precaucions necessàries contra la covid-19.

Les oficines de turisme de l’Alt Pirineu i Aran i del Conselh Generau d’Aran han impulsat la campanya ‘Territori Natura’ per tal de reforçar aquesta destinació turística amb el missatge de territori «saludable i autèntic». Amb un format de pregunta, «en aquest cas necessites…», s’exposen quatre conceptes clau, com ara aire, espai, temps i llibertat, per finalment poder donar una resposta en forma de «Troba’l a l’Alt Pirineu i Aran». Per fer aquesta campanya l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran han treballat plegats.

La campanya la formen quatre vídeos d’una durada de 30 segons, un per cada pregunta, i una campanya de 20 dies a les xarxes socials, prioritàriament a Facebook i Instagram. Tota la informació de la campanya s’allotjarà a sompirineu.cat, un portal informatiu i de recursos per a professionals de diversos sectors econòmics o temàtics que l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) impulsa i als quals dona suport.

Un producte de marca territorial

El director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins, ha explicat que es tracta «d’una iniciativa del territori que pretén aglutinar diferents iniciatives comunicatives per oferir una destinació saludable i autèntica sota el concepte natura».

Alins ha dit que la destinació Natura reforça la presència al territori dels Parcs Naturals del Cadí Moixeró i de l’Alt Pirineu, i del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici.

Aquesta campanya neix amb la implicació directa del patronat de turisme de la Diputació de Lleida i l’Agència de Turisme de Catalunya mitjançant la Marca Pirineus.

Fuente https://www.diaridelaneu.cat/noticia/10040/territori-natura-la-campanya-que-vol-projectar-el-pirineu-com-a-destinacio-turistica

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.