Press "Enter" to skip to content

PILARÍN BAYÉS EXPOSA PER PRIMER COP A CERDANYA

Resultado de imagen de Pilarín Bayés

Els dibuixos de Pilarín Bayés visiten per primera vegada la comarca. L’espai Ceretània de Bolvir acull aquests dies alguns dels seus treballs amb el títol ‘Catalans Universals’. Aquest dissabte ha tingut lloc la inauguració de l’exposició de la mà de la mateixa autora, qui mostrat als assistents com fa les seves il·lustracions.
L’exposició compta amb alguns dibuixos originals que il·lustren 10 petites històries de personatges que es defineixen com a Catalans Universals: l’abat Oliva, les reines Maria de Luna i Margarida de Prades, Antoni Gaudí, Pau Casals, Pompeu Fabra, Josep Pla, Salvador Dalí o Mercè Rodoreda.

Resultado de imagen de Pilarín Bayés

Pilarín Bayés va néixer a Vic el 21 d’abril de 1941. Des de molt petita li agradava molt dibuixar. La seva simpatia personal li ha donat una gran popularitat, sempre amb el seu somriure i la seva plena dedicació visitant escoles i passant hores i hores al seu estudi sense parar de dibuixar. Fa quinze anys, es va crear el premi Pilarín Bayés que és un estímul perquè els nens i nenes escriguin un conte.
Els seus dibuixos es podran visitar a Bolvir fins al 24 de setembre.

PIRINEUS TV

One Comment

  1. carme carme abril 16, 2019

    L’Abat Oliba

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.