LA MOLINA TINDRÀ RADARS DE VELOCITAT

Resultado de imagen de PUEBLO LA MOLINA

Per tal d’evitar l’excés de velocitat amb què circulen alguns vehicles quan passen per la Molina, l’ajuntament d’Alp ha decidit instal·lar radars en alguns punts conflictius, com ara a l’entrada del nucli urbà. Abans, però, el consistori eliminarà els passos de vianants amb ressalt de la població ja que creu que malmeten els vehicles i no solucionen els excessos de velocitat.

Recordem que l’ajuntament de Das va optar, fa un any i mig, per instal·lar radars de velocitat en un tram on el límit de velocitat és de 50km.

A banda d’aquesta actuació a la Molina, l’ajuntament preveu refer el paviment del carrer d’Orient, un dels principals accessos al nucli d’Alp. Es tracta d’un vial força malmès i on fa temps que no s’hi actua. Els treballs en aquest punt han d’estar enllestits a mitjans de novembre.

Tot plegat suposarà una inversió d’uns 50.000 euros, finançats amb fons municipals.

fuente Pirineus TV

1 comentario

  1. Si es un dels principals accessos ja va sent hora que es reguli el cacau d’aparcar a les voreres, a banda i banda. Això converteix el vial de dos sentits en un de pas alternatiu. No crec que sigui de bon veure com els vianants han de camiinar pel mig de la calçada davant la impossibilitat de fer-ho pel lloc habitual.

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.