Press "Enter" to skip to content

EN MARXA UNA NOVA EDICIÓ DEL ‘TAL KOM SONA’

Resultado de imagen de TAL KOM SONA’

L’Oficina Jove de Cerdanya ha posat en marxa aquest curs la tercera edició del programa ‘Tal Kom Sona’, un espai on els nois i noies poden parlar de tot allò que els interessa, com pot ser les l’autoestima, les addiccions, l’amistat, el sexe o les relacions de parella. Dos psicòlegs són els encarregats de dirigir les sessions grupals, que tenen lloc dos dimarts al mes.

A les trobades, que tenen lloc 17,30h a 19h, s’organitzen tallers, dinàmiques i jocs per tal de crear un ambient distès on els joves, partir de 12 anys, puguin expressar-se obertament. Per aquells que vulguin fer-ho amb més intimitat, poden demanar sessions individuals amb els psicòlegs.
El programa també té en compte les famílies. En passades edicions s’havien organitzat sessions en grup amb pares i mares, però enguany s’ha optat per fer-les individualment.

Les sessions tenen lloc a l’Oficina Jove, situada als baixos de la plaça Regne de Mallorca de Puigcerdà. Enguany, a més, el Tal Kom Sona es desplaça a les aules de l’INS Pere Borrell per tractar tot allò que interessa als adolescents.

Fuente http://www.pirineustv.cat/2020/01/17/en-marxa-una-nova-edicio-del-tal-kom-sona/

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.