Els Mossos controlaran l’accés al Pirineu a les portes del pont de l’1 de maig

Els Mossos desplegaran 350 controls amb més de 1.300 agents per restringir els desplaçaments a segones residències

la-molina,mossos,pirineu,patrulla,vehicle,neu,portaesquis
Els Mossos controlaran l’accés al Pirineu a les portes del pont de l’1 de maig. Imatge d’arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat

Els Mossos desplegaran 350 controls amb més de 1.300 agents per restringir els desplaçaments a segones residències. El cos fa una crida a la població «perquè no es relaxi i se salti les actuals restriccions».

Els Mossos d’Esquadra despleguen des d’aquest dijous i fins diumenge vinent 350 controls amb més de 1.300 agents per evitar els desplaçaments a segones residències. El Pirineu i la costa catalan en seran àrees especialment controlades. Coincidint amb el pont de l’1 de maig, el dispositiu vetllarà de nit i de dia per assegurar que la mobilitat es redueix al màxim i que només circulen per les vies catalanes les persones que ho poden acreditar d’acord amb les mesures de confinament previstes per l’estat d’alarma. El cos fa una crida a la població «perquè no es relaxi i se salti les actuals restriccions» i recorda que les sancions per infringir aquestes mesures oscil·len entre els 600 i els 30.000 euros.

Durant els darrers dies s’ha detectat una «relaxació» i «esgotament» per part de la ciutadania per l’allargament del confinament, segons fonts dels Mossos d’Esquadra. El darrer cap de setmana hi va haver un increment del 10% de gent que es movia sense causa justificada respecte el cap de setmana anterior.

Aquest cap de setmana, que segons les previsions del temps lluirà el sol i pujaran les temperatures, continuarà no existint l’operació sortida que «es realitzaria en una situació de normalitat», adverteix el cos en un comunicat.

Així mateix, pel que fa a les noves indicacions que es començaran a aplicar a partir del dissabte 2 de maig, informen que la pràctica de fer esport s’ha de realitzar de manera individual i la sortida amb nens s’ha de fer seguint les indicacions establertes i en cap cas dos progenitors poden passejar amb els seus fills. També cal respectar les mesures de distància social, evitar que els nens juguin si es troben al carrer o en espais no autoritzats i es recomana l’ús de mascaretes per evitar la propagació del la covid-19.

FUENTE https://www.diaridelaneu.cat/noticia/9876/els-mossos-controlaran-lacces-al-pirineu-a-les-portes-del-pont-de-l1-de-maig

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.