UN BROT DE GASTROENTERITIS A LA MOLINA AFECTA UNS 60 JOVES

Resultado de imagen de LA MOLINA

Un brot de gastroenteritis ha afectat aquest dimecres un grup d’una seixantena d’infants, adolescents i monitors que estan fent una estada de Setmana Blanca a l’estació d’esquí de la Molina. Els joves, que estan allotjats a un aparthotel situat a escassos metres de Pista Llarga, haurien començat a trobar-se malament a la tarda. Alguns presentaven vòmits, febre i malestar general.


Des de l’hospital de Cerdanya han informat a aquest mitjà que el mateix dimecres es van atendre dos adolescents de quinze anys que han passat la nit ingressats en observació i han estat donats d’alta pel matí. Aquest dijous, el personal mèdic de l’hospital ha atès tres infants més i una treballadora de l’aparthotel, que també han estat ingressats unes hores.
Metges d’Atenció Primària s’han desplaçat fins l’aparthotel per atendre la resta de nens i joves i cap presentava símptomes greus.


Segons han explicat des del centre sanitari, el brot de gastroenteritis pot ser causat per una intoxicació alimentària o per algun virus. Les dues situacions són possibles ja que es tracta de grups que mengen i conviuen en un mateix espai. Com que alguns dels afectats presenten febre, els metges creuen que es podria tractar més aviat d’un virus.


Alguns dels joves han vingut d’Elx a gaudir d’uns dies d’esquí, mentre que l’altre grup afectat és originari de l’Alta Garona, departament situat a Occitània. Són tots clients d’una empresa que organitza paquets de vacances escolars.

FUENTE http://www.pirineustv.cat/2020/02/13/un-brot-de-gastroenteritis-a-la-molina-afecta-uns-60-joves/

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.