TRASLLADEN 11 RESIDENTS DEL SOCIOSANITARI A L’ANTIC HOSPITAL

Onze residents de la residència sociosanitària de Puigcerdà han estat traslladats aquesta setmana a la segona planta de l’edifici de l’antic hospital per fer la quarantena. Són residents que van donar negatiu al test de covid-19 i que es troben en bon estat. La Fundació Hospital de Puigcerdà ha decidit reubicar-los per guanyar espai a la residència, on recordem s’hi va detectat fa uns dies un brot que afecta 18 residents.

Aquests onze residents formen part d’un grup de convivència pròpia. Tots ells ja es troben a les habitacions de la segona planta de l’antic hospital, situat a la plaça Santa Maria, que recordem es va habilitar durant la primera onada de la pandèmia per poder acollir malalts de covid-19. Té una capacitat de 26 llits.
Un altre factor que la fundació ha de tenir en compte és la manca de personal a la residència. Actualment un 20% de la plantilla es troba a casa fent quarantena, ja sigui per ser positiu o per contactes estrets. Això ha obligat a fer noves contractacions.

Pel que fa al brot detectat fa uns dies a la residència, des de la fundació han explicat que està controlat i que les 18 persones amb covid-19 es troben aïllades de la resta. Totes estan estables.
La setmana vinent es decidirà si es continua utilitzant les instal·lacions de l’antic hospital per a més residents en zona groga, és a dir que fan quarantena, o bé si s’hi traslladen els que es troben en zona verda.

FUENTE http://www.pirineustv.cat/2020/09/24/traslladen-11-residents-del-sociosanitari-a-lantic-hospital/

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.