Puigcerdà: EL BROT DE COVID-19 DETECTAT A LA RESIDÈNCIA AFECTA 17 PERSONES

El brot de Covid-19 detectat a la residència sociosanitària de Puigcerdà suma ja 17 positius. La direcció del centre va comunicar dimecres passat la detecció d’un brot que afectava tres treballadors i cinc residents, tots de la Unitat de Psicogeriatria. Els darrers testos han detectat nou casos més: un d’un treballador i vuit entre els residents. Així, doncs, dels 8 afectats inicialment, ara mateix en són 17. Els nous casos també s’han localitzat a la mateixa unitat. La resta de residents de les altres cinc unitats de convivència han donat negatiu a la prova.

Des de la Fundació Hospital de Puigcerdà, qui gestiona la residència, han explicat que cap cas positiu presenta complicacions i que, per tant, evolucionen favorablement.
Per tal de controlar el brot, s’han establert diferents zones d’aïllament, amb personal que treballa exclusivament a cada àrea. També s’han suspès les visites dels familiars i els nous ingressos.
Tant aquest dilluns com dimarts tots els professionals i residents es sotmetran a una altra prova PCR, que es repetirà cada 10 dies.
Pel que fa a nivell global, el total de casos detectats a Cerdanya des de l’inici de la pandèmia es situa en 210, 65 més que fa set dies.

fuente http://www.pirineustv.cat/2020/09/14/el-brot-de-covid-19-detectat-a-la-residencia-afecta-17-persones/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.