DIPSALUT GARANTEIX LA CONTINUITAT DEL PROGRAMA ‘SIGUES TU’

Dipsalut garanteix la continuïtat del programa que porta a terme a les escoles de la demarcació amb l’objectiu de promoure estils de vida saludables i respectuosos amb l’entorn a través de l’estratègia d’entrenar en les habilitats per a la vida, promoure una visió comunitària i ajustar-se als objectius de desenvolupament sostenible.
El programa es reprendria totalment aquest curs 2020/2021. Cal recordar que el treball a les aules es va interrompre aquest mes de març, quan van tancar les escoles. Des de llavors, s’ha continuat la feina amb els equips docents i altres col·laboradors i alhora s’han anat proposant activitats i dinàmiques per fer a casa.

Col·laborem per coordinar les accions que es fan als centres ...


 Amb vista al nou curs s’incorporaran algunes novetats (a banda de la necessària adaptació a les mesures preventives per la COVID-19), de les quals les més destacades són: nous materials per a educació infantil, una nova proposta pedagògica per a cicle superior i sessions de formació per a famílies.

Des de Dipsalut se subratlla l’especial importància, en moments com el que vivim, d’acompanyar emocionalment els infants i també la resta de la comunitat educativa.

El programa acostuma a arribar a uns 30.000 alumnes de gairebé 200 centres educatius. En el cas de Cerdanya, en cursos passats s’han fet sessions a les escoles Alfons I i Llums del Nord de Puigcerdà, Vedruna i també a la Bac de Cerdanya d’Alp i Santa Cecília de Bolvir.

fuente http://www.pirineustv.cat/2020/06/12/dipsalut-garanteix-la-continuitat-del-programa-sigues-tu/

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.