PREINSCRIPCIONS AL CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE CUINA I GASTRONOMIA DE L’INS PERE BORRELL

Del 2 al 8 de juny s’ha obert un nou període de preinscripció per cursar el Cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia a l’Institut Pere Borrell. És una molt bona oportunitat per aquelles persones que estan treballant com a cuineres sense tenir una titulació oficial.

El cicle té una durada de 2000 hores repartides en dos cursos escolars en els quals l’alumne es forma en tècniques culinàries i serveis al restaurant (cambrer) a 1r curs i postres i pastisseria a 2n. El cicle compta amb un professorat altament qualificat i amb unes instal·lacions noves.

Si ja esteu treballant de cuiners, l’institut disposa del servei d’assessorament i reconeixement que us pot facilitar l’obtenció d’algunes unitats formatives o mòduls professionals sense necessitat de cursar-los. Igualment, si esteu treballant podreu cursar el cicle en modalitat semipresencial i reduir les hores d’assistència al centre.

La imagen puede contener: mesa e interior

Si encara no heu treballat mai en aquest sector, aquest cicle us ofereix altes garanties d’inserció laboral a la Cerdanya.

Per accedir al cicle cal tenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria (ESO).

Més informació sobre horaris, assignatures i preus trucant a l’institut Pere Borrell al 972 88 46 42.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.