L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ DESTINA 25.170 € EN AJUTS ESCOLARS PER A EDUCACIÓ INFANTIL, SECUNDÀRIA, BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS DEL CURS 2019-2020

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

Beneficiaris dels ajuts: Alumnes d’educació infantil (P3, P4 i P5), ESO, Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà, Programes de Formació i Inserció (PFI) i alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC).
Cal complir simultàniament tres requisits: Estar escolaritzats en un centre educatiu de Puigcerdà, estar empadronats al municipi i no tenir deutes pendents amb l’Ajuntament per cap concepte.

Import de l’ajut: 30 € per alumne i curs.

Lliurament dels xecs: Els dies 18, 19 i 22 de juny, i 6, 7 i 8 de juliol, de 8.30 a 14 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Puigcerdà. Caldrà respectar les distàncies de seguretat i portar mascareta.

I si el cicle formatiu de grau mitjà o l’especialitat de Batxillerat que estic cursant no s’imparteix a Puigcerdà? Aleshores heu de sol·licitar expressament l’ajut a l’Ajuntament de Puigcerdà (a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o presentant instància telemàtica). S’ha d’adjuntar certificat del centre on estigui matriculat l’alumne, on ha de constar el cicle formatiu de grau mitjà o l’especialitat de Batxillerat que realitza i la seva continuïtat en els estudis. L’import també és de 30 € per alumne i curs. S’admetran les sol·licituds presentades fins el dia 15 de juliol.

Recordem que els ajuts de primària del curs 2019-2020 ja es van lliurar el passat mes d’octubre.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.