Press "Enter" to skip to content

Eleccions al congrés o fira del cavall?? Tocarà escollir!!!

L’Ajuntament de Puigcerdà torna a fer gala de la seva deriva i mala gestió. Té avantatges canviar el col·legi electoral? La resposta és que no i menys en un col·legi situat a la via principal d’accés el poble, que acabarà de col·lapsar-ho tot. Davant de l’avantatge principal de l’Alfons I, que és gaudir d’aules a peu pla, a l’Institut Pere Borrell això no passa, ja que les úniques aules possibles contenen barreres arquitectòniques i les altres aules estan als pisos de dalt i els seus passadissos són de difícil transició i més per una jornada com la del 10N.

Per tant, les úniques zones a peu pla són les següents : el pati (autodescartable pel fet que pot ploure) i el gimnàs i/o la sala d’actes, recintes petits on les cues estan garantides a totes hores. Si bé ja en les passades eleccions al congrés i senat ja hi va haver partits polítics intentant fer trampes electorals, en un espai tan petit i en hora punta serà una com una llotja a la matinada on el guanyador de les eleccions serà el millor comerciant.

D’altra banda, si l’objectiu és garantitzar el turisme de la vila, sorgeixen dubtes encara més grans. Si bé el missatge de jxcat, erc i la cup per aquestes eleccions és reclamar la votació massiva per derrotar l’extrema dreta, la gent no pujarà a Puigcerdà i haurem perdut una altra gran oportunitat de mantenir el nivell turístic esperat.

Així doncs, el fet que sigui el mateix dia, fa pensar que o bé el Sr. Piñeira no creu en el missatge independentista i del seu propi partit, o bé té una bola de vidre i sap quina serà la participació de les eleccions, cosa que si és a la baixa, no ens convé ja que cal establir a Madrid el llegat de l’1oct . En tot cas, des del meu punt de vista, fer-ho el mateix dia serà suïcidar tots els esdeveniments de la vila, allò que es coneix com matar dos ocells del mateix tret. No obstant, si que hi ha una solució.

Igual que va passar amb la festa de l’Estany, festa col·locada a finals d’Agost per mantenir el turisme d’estiu, la fira del cavall pot traslladar-se de manera excepcional al cap de setmana següent a les eleccions, exactament el 16 i 17 de Novembre. Aquest fet garantitzaria, en primer lloc, la votació massiva i la victòria de la democràcia i finalment la massiva participació de la fira. Així doncs, caldrà esperar que el consistori rectifiqui perquè sinò que Déu ens agafi confessats, ja que haurem perdut una altra gran oportunitat per incrementar la marca Puigcerdà.

La imagen puede contener: 2 personas, incluido Sergi Escarre Vinyeta, personas sonriendo, interior

Sergi Escarré Vinyeta. Portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana a la Cerdanya.


3 Comments

 1. Juan Escarré Juan Escarré octubre 10, 2019

  L’article comença amb un By Juan, finalitza amb la foto de Juan i just abans la foto i el nom de Sergi Escarré.
  Deriva?

  • Juan Juan Post author | octubre 10, 2019

   La nota lleva dos fotos, JUAN es el editor que cuelga todas las notas de la web. La primera foto es una señora votando y la segunda del autor de la nota Sergi Escarré Vinyeta. Portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana a la Cerdanya. Si pones atención todas las notas citan la fuente, el autor, etc. Y todas las notas las cuelga el aditor de la página, por ello sale su nombre pero contadas notas pertenecen al editor.

 2. pee pee octubre 10, 2019

  Ho has clavat, Sergi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.