A LICITACIÓ LA DARRERA FASE D’OBRES DE LA SEU DE LA POLICIA LOCAL

Resultado de imagen de policia local puigcerda

L’ajuntament de Puigcerdà ha tret a licitació la segona i última fase d’obres d’adequació de la nova seu de la policia Local, situada als baixos de l’antic hospital, on hi havia l’Àrea Bàsica de Salut. Els treballs van començar a finals del 2016 i, després d’executar un gruix important de l’actuació, aquesta va quedar aturada per una modificació en el pressupost. A més, l’empresa encarregada d’executar els treballs ja no està en actiu i, per tot plegat, s’ha hagut de redactar de nou el projecte.

Segons el calendari amb que treballa el consistori, les obres s’adjudicaran el 8 de març, els treballs començaran en les setmanes següents i s’allargaran uns dos mesos. Així, doncs, es preveu que el trasllat a la nova seu es faci la segona quinzena de maig.

La nova seu de la Policia Local tindrà accés des del carrer Querol i serà un espai molt més adaptat a les necessitats dels agents i dels veïns que les dependències actuals. Tindrà tres despatxos, una sala de reunions, vestuaris i dutxes, un armer i un magatzem, a més d’un espai per a l’atenció ciutadana.

El pressupost per aquesta segona fase de treballs és de 127.000, que finançarà el propi ajuntament.

Recordem que l’espai que fins ara ocupava la policia local als baixos de l’ajuntament l’ocuparà l’oficina d’Atenció Ciutadana.

Pirineus TV

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.