Press "Enter" to skip to content

S’EXPOSEN ELS CARTELLS DEL CONCURS DEL CERDÀ DE L’ANY

El Museu Cerdà de Puigcerdà exposa aquests dies els treballs presentats al primer concurs escolar de dibuixos del certamen de Cerdà de l’Any. El jurat va decidir el passat mes de febrer que el cartell guanyador fos aquest del tren groc, dibuixat per Robin Couasnon, de deu anys, alumne de l’escola de Dorres, a l’Alta Cerdanya. També es van escollir 10 finalistes. Els nens i nenes van dibuixar i pintar monuments com esglésies o el campanar de Puigcerdà, gastronomia com el trinxat o els bolets, paisatge o esports de neu. La tècnica a utilitzar era lliure, de manera que les obres estan fetes amb retoladors, ceres o aquarel·les.

L’Institut d’Estudis Ceretans va creure oportú impulsar un concurs de cartells per acostar el certamen del Cerdà de l’any a les noves generacions. La primera edició va comptar amb la participació de 515 obres i una vintena d’escoles de les dues bandes de la frontera.

Així doncs, aquells que ho vulguin podran veure tots els treballs presentats a la primera planta del Museu Cerdà. Hi seran fins al proper 27 d’octubre.

FUENTE PIRINEUS TV

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.