Nota de condol pel traspàs de l’Emili Giménez Garcia

L’Associació Dones de Cerdanya vol sumar-se a les mostres de condol que s’han deixat sentir aquests dies, per la pèrdua  del nostre amic i col·laborador, el gran fotògraf Emili Giménez Garcia.

Amic Emili, et trobarem tant a faltar….. Has estat el fotògraf de l’Associació de manera totalment desinteressada. Tu has sigut l’únic home que ens ha vist tal com som, has immortalitzat els moments tan especials dels nostres sopars del dia de la dona i fins i tot has col·laborat en el sorteig que fem durant el sopar, regalant algunes de les teves instantànies. 

Has estat al nostre costat cobrint tots els actes que hem fet en els últims anys.  Ha sigut tot un privilegi poder comptar amb un fotògraf com tu per poder deixar constància de la història de l’Associació.

Estimat amic, el teu record sempre perdurarà en nosaltres. Has deixat una profunda empenta d’estimació en totes aquelles persones que t’han conegut, com a gran fotògraf i encara més com a gran persona.

Desitgem de tot cor, que allà on estiguis siguis lliure i feliç i et donem les gràcies per la desinteressada tasca que has fet per l’Associació Dones de Cerdanya.

Puigcerdà, 2 de juny de 2020    

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.