L’AMPLIACIÓ DE LA RESIDÈNCIA DE BELLVER COMENÇARÀ A LA PRIMAVERA

El extraño despido del director de una residencia

L’ampliació de la residència sociosanitària Sant Roc és una de les prioritats de l’equip de govern de Bellver. Un projecte que fa temps que s’hi treballa i que ben aviat començarà a fer-se realitat. L’ajuntament no ha rebut, però, la subvenció que esperava del Pla Únic d’Obres i Serveis, el qual ha atorgat al projecte un total de 171.000 euros. El consistori ha recordat que es tracta d’una actuació molt necessària i que l’ajut concedit no suposa ni el 10% del seu cost total, pressupostat en 1,8 milions d’euros.

L’ajuntament ja ha presentat al·legacions per tal de poder ampliar l’ajut al màxim, que aquest cas seria de 370.000 euros. Aconsegueixi o no aquesta quantitat, el consistori preveu iniciar els treballs la propera primavera.
L’ampliació permetrà passar de les 30 a les 50 places, la majoria públiques. Això millorarà la viabilitat econòmica de l’equipament.

La residència s’ampliarà cap a uns terrenys a tocar de les instal·lacions que l’ajuntament va adquirir fa cinc anys. El projecte contempla guanyar una vintena d’habitacions més, totes individuals, tres sales d’estar, una nova cuina i una bugaderia.

Fuente http://www.pirineustv.cat/2020/09/01/lampliacio-de-la-residencia-de-bellver-comencara-a-la-primavera/

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.