LA FUND. TALLERS CONTINUA OFERINT TOTS ELS SERVEIS

La Fundació Tallers de Cerdanya continua obrint cada dia amb la major normalitat possible. Malgrat la situació de pandèmia i les restriccions, el centre segueix oferint tots els seus serveis adreçats a les persones amb diversitat funcional, és a dir, el de Teràpia Ocupacional, l’Ocupacional d’Inserció i el Centre Especial de Treball, a més de les Unitats de Suport a l’Activitat Professional. Si bé, en alguna ocasió, alguns usuaris s’han hagut de confinar a casa per ser contactes amb positius de covid-19, en general la situació al centre ha estat força tranquil·la.

Grups bombolla, ús obligatori de mascareta per als treballadors i sempre que es pugui per als usuaris, desinfecció de mans i control de la temperatura són mesures que el centre va adoptar a l’estiu, després de l’aturada del mes de març, i que continuen vigents. L’activitat de piscina s’ha suspès, però la resta es fan amb normalitat, prioritzant les que es porten terme a l’exterior.

Des de la direcció de la fundació recorden la importància de mantenir l’activitat per tots els beneficis que suposa per a la cinquantena d’usuaris com per a les seves famílies

fuente http://www.pirineustv.cat/2020/11/10/la-fund-tallers-continua-oferint-tots-els-serveis/

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.