Press "Enter" to skip to content

One Comment

 1. pee pee octubre 8, 2019

  Enric, que alguna cosa no va a l’hora es evident. Acabo de veure aquest matí , 08/10/19, la pancarta del festival de cinema penjada de la façana del Museu Cerdà. Si no vaig errat l’activitat es va acabar 11/ 08/ 19 o al menys és el que figura a la mateixa.
  Si treure la pancarta costa el que costa que no passarà amb el mur famós. I així una llarga , llarguíssima llista de coses que fa molt de temps que estan esperant que s’hi posi remei. Estic d’acord amb tu que alguns diners no es poden destinar a altres coses que no siguin aquelles per les quals se’ls han atorgat .
  I una darrera qüestió. No sé quin és el dia en que els senyors que et vas trobar al pàrquing et van fer el comentari però tenien tota la raó del món. Si era sorna com dius crec que diu molt al seu favor. De vegades cal prendre’s les coses sense posar-si pedres al fetge.
  El primer que devien pensar és en la gran quantitat de turistes que té la Vila durant tot el dia i entre setmana. El pàrquing és ple dia i nit. Sort que van pujar en ascensor . Si ho arriben a fer per la «senda» que surt del segon pis segurament hauríen hagut de recular.
  En fi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.