ALP CELEBRA UNA FESTA MAJOR DE PETIT FORMAT

Alp ha celebrat aquest dilluns la festa major de Sant Pere, patró de la localitat. Degut a la situació provocada pel coronavirus, l’ajuntament ha decidit programar una festa de petit format, amb menys activitats i només durant un dia. Ha mantingut una mostra del programa habitual, amb la missa a l’església de Sant Pere, una plantada de gegants sense cercavila i audició de sardanes. Tot plegat amb la intenció de mantenir l’essència de la festa major sense actes multitudinaris.

Alguns veïns i veïnes s’han apropat al nucli històric per participar a les activitats, com ara ballar sardanes formant cercles reduïts, amb mascareta i, fins i tot, en alguns casos guants. Els més petits han pogut veure de prop els gegants d’Alp, la Neus i en Pere, que precisament aquest dilluns celebren els seus 20 anys d’història.
Pel que fa al programa de festa major que l’ajuntament havia previst per enguany, es mantindrà sense canvis per a l’any que ve. Per donar suport al sector cultural, l’equip de govern ja ha avançat a les empreses una part del cost de la contractació.

A les onze de la nit, els focs d’artifici a l’aparcament del Palau d’Esports i Congressos de la nit posaran punt i final a la versió reduïda de la festa major d’Alp.

fuente http://www.pirineustv.cat/2020/06/29/alp-celebra-una-festa-major-de-petit-format/

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.