Ajuda “directa” a les dones refugiades de Lesbos/Aidez les femmes refugiées à Lesbos !


Hospital de Cerdanya / Hôpital de Cerdagne
La imagen puede contener: una o varias personas, personas sentadas, mesa, niño(a) e interior

Ajuda “directa” a les dones refugiades de Lesbos

La Dra. Aurèlia Sans se’n va aquest dissabte a Lesbos, a donar suport urgent a l’equip de Rowing Together que ofereix atenció mèdica i psicològica a les dones refugiades, al camp de Moria. 
Si teniu analgèsics o antibiòtics d’espectre ampli que no utilitzeu i que retinguin una mida útil d’almenys un mes, els podeu portar a Admissions d’Urgències de l’Hospital de Cerdanya, abans de dissabte. A Moria seran més útils que al fons de la farmaciola de casa.
Us donem les gràcies per la vostra col·laboració i li desitgem molta sort a l’Aurèlia Sans en aquesta missió amb Rowing Together

La imagen puede contener: una o varias personas

Aidez les femmes refugiées à Lesbos !
La Dr. Aurèlia Sans se rend à Lesbos, pour intégrer en toute urgence l’équipe médicale de l’organisation bénévole Rowing Together Cette ONG offre une attention médicale et psychologique aux femmes réfugiées du camp de Moria. 
Si vous avez des analgésiques ou des anti-biotiques à large spectre que vous n’utilisez plus, et qui retiennent une vie utile d’un mois a minima, vous pouvez les apporter au comptoir des Admissions (urgences) de l’Hôpital de Cerdagne. L’équipe de Rowing Together vous en sera très reconnaissante.
Nous vous remercions de votre collaboration et nous souhaitons bonne chance à Mme Sans dans sa mission bénévole à Lesbos

Publicado por el departamento de prensa del Hospital de Cerdanya.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.