Press "Enter" to skip to content

Masella posa medis per acabar amb les cues en la venda de forfets

S’ha instal·lat un caixer automàtic de forfets

forfets,cua,masella
Cues a les caixes manuals de venda de forfets de Masella. Imatge d’arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat

Masella posa un caixer expenedor de forfets. Amb aquesta nova màquina Masella vol posar remei a les cues que, en períodes de temporada alta, col·lapsen les caixes expenedores manuals.

S’acabaran les cues de venda de forfets de Masella? Doncs molt possiblement sí, o com a mínim s’ha començat a posar remei a una qüestió que havia provocat queixes dels clients de l’estació. Aquesta setmana l’estació cerdana ha instal·lat una màquina expenedora per tramitar forfets. Es poden comprar forfets de dia o de diversos dies consecutius, amb l’opció d’assegurança o sense assegurança.

L’horari de servei de funcionament de la màquina és de 8 a 12 h i a partir de les 16 h es poden comprar forfets per al dia següent. Els forfets només es poden pagar amb targeta bancària i aquest caixer està situata la dreta de la porta d’entrada de les oficines d’atenció a l’Esquiador, davant de el telecadira Masella Jet.

Ara bé, un dels inconvenients que té la màquina és que no permet tramitar forfets d’Esquí Nocturn. Amb aquest «caixer» de forfets els responsables de l’estació confien amb què les cues per l’adquisició de forfets es puguin anar reduint progressivament.

Fuente Diari de la Neu

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.