Press "Enter" to skip to content

LA FUND. BOSCH AYMERICH FINANÇARÀ ELS CURSOS DE MEDICINA DE MUNTANYA

Resultado de imagen de LA FUND. BOSCH AYMERICH

La Fundació Bosch Aymerich, propietària de l’estació d’esquí de Masella, finançarà els cursos de medicina de muntanya que cada any organitza l’Hospital de Cerdanya. Aquest és un dels diversos projectes que la fundació ha decidit portar a terme a la comarca, per tal de generar un impacte positiu a la zona. Concretament, l’entitat destinarà, en els propers tres anys, 172.000 euros en aquest tipus de formació.

Aquests cursos permeten als professionals sanitaris i a persones que treballen al medi natural adquirir nous coneixements en aquest àmbit, sota la direcció del doctor Enric Subirats. Compta cada any amb participants de diferents parts del món, com Argentina, Regne Unit o Mèxic, a més de Catalunya i de la resta de l’estat espanyol. Es tracta d’una formació que cada any desperta molt interès, ja que Cerdanya és un dels llocs pioners en oferir aquest diploma a nivell mundial.
Aquest conveni de col·laboració se suma als altres dos també aprovats per la fundació per als pròxims tres anys, un per pagar la Setmana Blanca als escolars de la Cerdanya i el Berguedà, amb una partida de 280.000 euros, i l’altre per atorgar beques d’estudis als alumnes dels municipis de l’estació, Alp, Das, Urús i Bagà, amb una dotació de 150.000 euros. Els tres programes responen a l’objectiu social de la fundació de retornar al territori els beneficis que reporta l’estació d’esquí de Masella.

Fuente : http://www.pirineustv.cat/2020/01/15/la-fund-bosch-aymerich-financara-els-cursos-de-medicina-de-muntanya/

One Comment

  1. You You enero 16, 2020

    La informacio es enganyosa. Nomes es paga la setma a blanca a uns quants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.