Press "Enter" to skip to content

EL TROFEU INTERNACIONAL DE CÚRLING REUNIRÀ 20 EQUIPS

Resultado de imagen de Trofeu Internacional de Cúrling

La pista de gel ceretana acollirà, des de divendres i fins diumenge, la 14a edició del Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà. El torneig comptarà amb la participació de 20 equips de diferents indrets com Suïssa, Escòcia, País Basc, Aragó, França, Mònaco i Catalunya. Es tracta d’un trofeu consolidat que continua despertant interès entre els aficionats a aquest esport.

Enguany també hi seran presents dos equips amb jugadors júniors que es preparen per als Jocs Olímpics de la Joventut, que es celebraran al gener a Suïssa. Entre ells hi ha tres jugadors del Cúrling Puigcerdà, dos dels quals formaran part de l’equip mixt definitiu.

El trofeu començarà divendres a la tarda i es desenvoluparà al llarg del cap de setmana, en diferents rondes de partits, fins el diumenge dia 13, a primera hora de la tarda, que serà quan es jugarà la final. Abans dels enfrontaments, ja hi ha alguns favorits.

D’equips locals n’hi hauran dos formats per jugadors del Puigcerdà i dos més amb jugadors de casa i d’altres clubs.

El bonspiel, com s’anomenen aquest tipus de competicions, dona el tret de sortida a una nova temporada del cúrling cerdà.

Fuente Pirineus TV

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.