Press "Enter" to skip to content

El CG Puigcerdà debutarà a la difícil pista del campió Txuri Urdin

Vista previa de imagen

L’equip sènior debutarà el proper dissabte 14 a casa del campió les tres darreres lligues i màxim favorit una temporada més: Txuri Urdin de Donostia. A més ho farà amb la participació de molts joves de l’equip sub20 que aprofitaran l’oportunitat de jugar amb el primer equip.

Fins a 8 baixes tindrà Barnola dels components de la plantilla sènior entre sancionats, lesionats i per motius personals. Però no valen excuses i els colors del club estaran ben representats amb l’equip que es presentarà a la pista donostiarra. Un equip amb menys experiència però que intentarà plantar cara jugant les seves cartes.

El Txuri Urdin ha incorporat a un davanter i un segon porter que l’any passat jugaven a França i comptaran amb Patrik Fuentes, un dels millors davanters de la lliga tota la temporada a diferència de l’any passat només va jugar al final.

Segons sembla les baixes les tindrà en defensa i és una incògnita saber com substituiran alguns jugadors destacats en aquesta demarcació. Segurament els jugadors sub20 seran els que completin les files del campió.

Però segueixen partint com a clars favorits a l’espera del nivell del FC Barcelona, que a priori sembla el rival dels bascos per aquesta temporada. No en va compten amb el millor porter de la competició, Alcaine, i els dos màxims anotadors de la temporada passada Machacek i Giménez. L’equip sub20 també debutarà dissabte al migdia en pista txuriurdin.

Un equip molt nombrós amb molts jugadors sub17 que podrà comptar sobre el gel fins a tres línies de jugadors. Com ve essent habitual les últimes temporades la falta de porters de la pedrera ceretana obligarà a la categoria a demanar ajuda un porter procedent de Pamplona que no podrà entrenar amb els seus companys però es desplaçarà per jugar cada cap de setmana amb l’equip júnior.

Fuente. Dpto premsa CG Puigcerdà.

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.