Pocs canvis amb molta calor arreu

Dia d’intensa calor. Les temperatures s’aproximaran als 40 ºC

Una cua de sistema frontal s’acostarà al Pirineu a darrera hora de la jornada. Persistirà l’estabilitat a tot el país i el paraigua només s’obrirà en indrets molt localitzats. El que sí que caldrà serà el vano, la calor collarà tant com dilluns, amb màximes properes als 40 ºC.

Núvols inofensius que poden fer la guitza

Matí de núvols baixos a les Terres de l’Ebre que poden fer la guitza als primers banyistes del dia. En tot cas, aquests núvols es trencaran i es mouran cap a la costa central. A la resta del país el matí serà radiant de sol. A la tarda, al litoral hi haurà alguns núvols poc importants. També apareixeran teranyines de núvols prims que avançaran de Ponent cap al Pirineu i deixaran el cel blanquinós. També al Pirineu creixeran alguns núvols fruit de la calor diürna. Només, d’algun núvol amenaçador

Calor a dojo

La calor serà intensa, un dia més, a tot el país, però sense arribar a valors rècord. Un dia de calorada amb màximes que es mouran a l’entron dels 38 ºC, màxim 39 ºC, en els indrets més càlids del país. A la costa, la calor d’uns 30 ºC anirà acompanyada de xafogor.

I dimecres…

Canvi de temps amb arribada de ruixats i d’un agraït descens de les temperatures.

3.24

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.