Press "Enter" to skip to content

«El Petitet» actuarà aquest dimecres a Llívia

Joan Ximénez Valentí (El Petitet) és un músic percussionista gitano català, del barri del Raval de Barcelona, especialista en rumba catalana. 

Joan Ximénez Valentí (El Petitet).
 Joan Ximénez Valentí (El Petitet).

El Petitet, fill d’un dels primers «palmeros» de Peret, ha actuat al Liceu, amb una combinació base de «palmes», bongos, congues, guitarres i veus amb un quartet de corda i un de metall, a la qual es va afegir l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, a més d’altres artistes convidats.

Aquest dimecres 14 d’agost a les 22:00h, El Petitet actuarà a l’Església Nostra Senyora dels Àngels de Llívia, dins el Festival de Música de la Cerdanya.

Aquest festival ofereix concerts de diversos artistes a Puigcerdà i a Llívia, al llarg del mes d’agost, entre els quals hi ha la Pegatina, Oques Grasses, l’Orquestra Simfònica del Vallès i Albert Pla.

Les entrades anticipades tenen un preu de 13€ i es poden comprar a la  pàgina web del Festival de Música de la Cerdanya (https://entradas.codetickets.com/entradas/festivalmusicacerdanya/online), tot i que també es podran comprar a taquilla per 15€.

VIURE ALS PIRINEUS

Be First to Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.