PUIGCERDÀ APOSTA PER INCENTIVAR EL PETIT COMERÇ

Calles y plazas de Puigcerdà (genérico) | Cerdanya Film Commission

El sector del comerç i la restauració de Puigcerdà està preocupat per com aniran les vendes en els propers mesos, tenint en compte la situació actual. Alguns, ja fa dies que han trobat en la venda online i a domicili una manera de parar el cop. Amb previsió que en les properes setmanes es vagin flexibilitzant les mesures per arribar, possiblement a finals de juny, a la nova normalitat, l’ajuntament de Puigcerdà ha fet una crida a incentivar el petit comerç. Per això demana que els comerciants omplin un formulari per tal de promocionar els establiments de la vila.

Al formulari cal indicar nom i la forma de contacte del comerç, el sector, el seu correu electrònic i el perfil a les xarxes socials.
De fet, des del consistori ja es va fer promoció a les xarxes dels establiments que oferien venda a domicili per Pasqua o Sant Jordi.

Una trentena d’establiments que es dediquen a l’alimentació, la restauració o la moda ja han fet arribar a l’ajuntament el formulari en línia i s’espera que la resta ho faci en els propers dies. El llistat s’anirà actualitzant periòdicament.

FUENTE http://www.pirineustv.cat/2020/04/30/puigcerda-aposta-per-incentivar-el-petit-comerc/

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.