NOMÉS LA MEITAT DELS BARS I RESTAURANTS OBREN EN FASE 2

LOS 10 MEJORES restaurantes en Puigcerdà - actualizado en mayo de ...

Cerdanya també a estrenat aquest dilluns 25 de maig la segona fase del pla de desescalada. Una data esperada per al sector de la restauració, que ja pot obrir l’interior de l’establiment amb un aforament màxim del 40%. A la comarca, però, només ho faran prop d’un 50% dels bars i restaurants, ja que la meitat esperaran a que es vagin flexibilitzant les mesures. Els que sí han decidit reobrir el negoci ho fan amb moltes incerteses i, també, amb la cinta mètrica en mà per calcular quantes taules hauran de treure per complir amb les distàncies de seguretat entre els clients.

El fet que encara no es permeti la mobilitat entre regions sanitàries i, per tant, de moment la comarca no pot rebre visitants de Barcelona i la seva àrea metropolitana, preocupa al sector, ja que una part important dels seus ingressos provenen dels turistes i segons residents.

La majoria dels bars i restaurants que han decidit obrir la terrassa en fase 1 o l’interior en fase 2 es concentren a Puigcerdà. A la resta de pobles, molts prefereixen esperar. Els establiments que continuaran tancats ho fan perquè no els surten els números.

Des de l’Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya confien en poder rebre visitants de cares als mesos de juliol i agost i que la situació vagi millorant.

Pel que fa als hotels i allotjaments turístics cerdans, la majoria continuen tancats a l’espera, també, de la flexibilització en la mobilitat.

fuente http://www.pirineustv.cat/2020/05/25/nomes-la-meitat-dels-bars-i-restaurants-obren-en-fase-2/

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.